Producător: Ferroli
Cod produs: 2CP0006F-C
1.860,01 lei
Fără TVA: 1.563,03 lei

Aparat aer conditionat FERROLI AMBRA S12 12000 BTU Wi-Fi freon R32


AMBRA. Calitatea aerului la pretul corect.

Cauti un aparat de aer conditionat de calitate la pretul corect?

Arunca o privire la Ambra, cel mai recent aparat de aer conditionat in sistem split de la Ferroli, capabil sa satisfaca toate cerintele tale. Ambra pur și simplu le are pe toate.

Datorita circuitului de racire optimizat si reglajului care regleaza compresorul cu tehnologia DC inverter, acest aparat poate atinge cu precizie si prompt valorile de referinta ale temperaturii, atat pentru incalzire, cat si pentru racire.

Acest lucru inseamna mai putin zgomot, confort maxim si eficienta de prima clasa, rezultand mai putini kilowati pe ora in factura de energie electrica.

De asemenea, foloseste agent frigorific R32, gazul mai eco-sustenabil care nu dauneaza ozonului si are un GWP de aproximativ o treime in comparatie cu R410A, care e folosit mai des.

Ambra poate fi conectat la Wi-Fi, ca parte a sursei standard, fara a fi nevoie de accesorii costisitoare.

Datorita aplicatiei noastre dedicate, il puteti gestiona si programa cu usurinta de la distanta.

Dar asta nu este tot, un strat de filtrare dublu și un tratament de ultima ora al serpentinei externe sunt incluse, asigurand o durata lunga de protectie impotriva intemperiilor.


Toate beneficiile aparatului de aer conditionat AMBRA.

Tehnologia invertorului de curent continuu (DC) al Ferroli poate fi exploatat in modul Boost pentru a atinge temperaturile setate in cel mai scurt timp posibil.

Acest lucru poate reduce eficienta masinii pentru perioade scurte, dar va fi foarte util daca ai nevoie sa racesti rapid o camera.

Schimbatorul de caldura intern a fost proiectat cu 54 de dinti, mai mult decat versiunile traditionale (care au 45 dinti), oferind o mai mare suprafata de schimb.

Schimbatorul extern beneficiaza de un tratament special numit "Golden Fin" (realizat din dioxid de titan), care garanteaza o mai buna protectie (comparativ cu tratamente mai raspandite, cum ar fi "Blue Fin") de la agenti externi, fie chimici sau meteorologici.

In ceea ce priveste calitatea aerului, aparatul de aer conditionat Ambra, prezinta un strat dublu de filtrare, format dintr-un Filtru „Catalizator rece” plus un filtru „Biohepa”:

  • filtru „Cold Catalyst”: acest filtru combate compusii organici volatili totali (TVOC), formaldehida, amoniacul si acidul sulfuric (sau hidrogen sulfurat, care este mai putin intimidant, dar cu acelasi miros tipic de „ou stricat”).
  • filtru „Biohepa”: acest filtru, pe de alta parte, capteaza particule minuscule de praf, bacterii și ciuperci; este format din enzime speciale care impiedica inmultirea lor.

Cu un pret imbatabil, aparatul de aer conditionat Ambra garanteaza SEER (rata eficientei energetice sezoniere) si SCOP (coeficientul sezonier de performanta).

Acesta poate atinge o clasa de eficienta A++ la racire, si A+ in modul de incalzire (pentru banda de temperatura medie tipica).

Toate aparatele sunt, de asemenea, furnizate cu o conexiune Wi-Fi, datorita careia este posibila conectarea de la distanta folosind aplicatia Ferroli (iOS sau Android).

Telecomanda furnizata (cu un afisaj mai mare, la cererea clientilor nostri) poate, desigur, gestiona toate functiile Ambra.

Dar aplicatia va ofera si posibilitatea de acces de la distanta impreuna cu functia "Smart Diagnosis", permitandu-va sa rulati pana la 97 de teste de functionalitate ale aparatului pentru a verifica daca functioneaza corect si pentru a detecta orice problema (foarte improbabil).

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs Aparat aer conditionat
Tip aparat aer conditionat Split
Culoare Alb
Eficienta energetica Clasa A++ (racire); Clasa A+ (incalzire);
Montare Perete
Continut pachet 1x Unitate exterioara; 1x Unitate interioara; 1x Telecomanda infrarosu; 1x Modul Wi-Fi; 1x Manual;
CARACTERISTICI TEHNICE
Putere frigorifica 3350 W
Putere termica 3570 W
Agent frigorific freon R32
Alimentare electrica 220/240 V ~ 50 Hz
Dezumidificare
Nivel de zgomot 56 dB(A)
Diametru racord 3/8" (gaz); 1/4" (lichid);
DIMENSIUNI
Lungime 805 mm (U.I.); 720 mm (U.E.);
Inaltime 285 mm (U.I.); 495 mm (U.E.);
Adancime 194 mm (U.I.); 270 mm (U.E.);
Greutate 7.6 kg (U.I.); 23.2 kg (U.E.);

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie