Producător: Ferroli
Cod produs: LSBBP30T
14.480,00 lei
Fără TVA: 12.168,07 lei

Centrala termica otel pe peleti FERROLI BioPellet PRO 30 LSBBP30T


Centrala termica pe peleti FERROLI BioPellet PRO 30 este un produs modern, din otel, complet echipat si automatizat, cu functionare strict pe peleti si automatizare ce permite dozarea automata apeletilor si aerului pe masura ce cazanul se apropie de temperatura dorita.

Sistemele automate de control cu care este dotata asigura o putere termica excelenta si o ardere completa.

Cazanul instalat in mod corespunzator functioneaza in orice conditii meteorologice externe, iar in conditii critice sistemele de securitate incorporate ale cazanului intervin asupra acestuia, determinand oprirea lui.

  Centrala termica pe peleti FERROLI BioPellet Pro 30 dispune de automatizare ce permite atat setarea manuala a cazanului si programarea din panoul de comanda pe intervale orare, saptamanal, cat si conectarea la un cronotermostat extern pentru detectarea temperaturii intr-o alta incinta decat cea in care este amplasata cazanul.

  Aceasta nu necesita conectarea la un cos de fum exterior, fiind posibila conectarea la o tubulatura de evacuare a gazelor arse, in conditiile in care mediul in care este instalat este suficient de bine ventilat incat sa permita evacuarea micilor scapari de fum.

  Centrala este complet echipata pentru racordarea la o instalatie de incalzire. Totusi, daca se doreste producerea de apa calda menajera este necesara achizitionarea unui boiler extern si un termostat pentru comanda functionarii acestuia.

  O data cu posibilitatea cuplarii unui termostat, Ferroli a dezvoltat pentru acest cazan si o automatizare dedicata, ce va permite sa contolati direct centrala BioPellet prin comanda via internet (automatizare optionala). Toate functiile pot fi disponibile pe smartphone si tableta oriunde va flati prin interfata aplicatiei(iOS, Andoid, Windows).

  Cazanul este echipat cu un rezervor de peleti de 105 de kg, situat in partea din spate a cazanului. Umplerea acestuia se face manual prin intermediul capacului de deschidere pozitionat in partea de sus cand centrala este oprita sau pornita,avand grija ca peletii sa nu iasa din rezervor.


  DOTARI:

  • pompa electronica de incalzire;
  • arzator pe peleti cu autocuratare;
  • panou de comanda digital;
  • supapa de siguranta;
  • termostat de siguranta (snec+ agent termic);
  • vas de expansiune incalzire;
  • presostat aer.


  FUNCTII:

  • program de PORNIRE/OPRIRE de 4 ori/zi pentru 1 saptamana;
  • reglare temperatura agent termic;
  • reglare trepatata putere;
  • PORNIRE/OPRIRE;
  • informare/avertizare in timp real a starii de functionare a instalatie.


  NORME DE UTILIZARE CORECTA:

  Pentru o utilizare sigura si de indelungata a centralei termice FERROLI BioPellet PRO 30 va recomandam respectarea urmatoarelor instructiuni:

  • cazanul trebuie sa functioneze numai cu usa inchisa permanent;
  • incarcarea rezervorului trebuie sa se faca exclusiv cu peleti, iar in timpul aceste operatiuni aveti grija ca sacul sa nu vina in contact cu sufratele fierbinti ale cazanului;
  • nu introduceti in rezervor nici un alt fel de combustibil in afara de peleti conformi indicatiilor mentionate;
  • la prima punere in functiune pot aparea mirosuri neplacute, motiv pentru care camera trebuie sa fie bine aerisita;
  • cazanul nu trebuie folosit ca incinerator pentru deseuri;
  • pentru a garanta un randament termic ridicat si o functionare corecta arzatorul trebuie curatat periodic la fiecare alimentare cu peleti;
  • in timpul aprinderii, functionarii si stingerii, datorita dilatarilor termice la care este supus, cazanul poate scartai usor.


  DESCRIERE PANOU COMANDA:

  Panoul de comanda este alcatuit dintr-un ecran LCD iluminat, din tasta de aprindere/stingere P4, din tasta Set/Meniu P3, din cele 4 taste de configurare a meniului P1, P2, P5 si P6 si din 7 leduri care indica starea de functionare a cazanului.

  Panoul permite aprinderea si stingerea cazanului, reglarea in timpul functionarii si permite configurarea programelor de gestiune si intretinere. Pe ecranul acestuira se pot vizualiza toate informatiile cu privire la starea de functionare a cazanului.

  CARACTERISTICI GENERALE
  Tip produs Centrala termica pe peleti
  Utilizare Rezidential
  Tip combustibil Peleti
  Material Otel
  Montare Podea
  Continut pachet 1x Cazan peleti;
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Putere 30 kW
  Tensiune alimentare 230 V ~ 50 Hz
  Consum peleti 3.9 kg/h
  Capacitate apa 65 L
  Diametru racord 1" (tur/retur); 1/2" (umplere/golire);
  DIMENSIUNI
  Lungime 700 mm
  Inaltime 1650 mm
  Adancime 790 mm
  Greutate 310 kg

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie