Procedura de cumparare a produselor.


1.Alegeti-va produsele dorite.

In cazul in care ati gasit produsul dorit si doriti sa-l achizitionati, va recomandam sa plasati comanda online (dureaza NUMAI 60 de secunde).

2. Adaugati produsul in cos, folosind acest buton: 

3. Accesati cosul de cumparaturi pentru a va revizui si finaliza comanda.

Asigurati-va ca ati ales cantitatea corecta a produsului si mergeti la pasul urmator:4. Pentru a inregistra o comanda aveti optiunile de a comanda fara cont, a crea un cont nou sau sa folositi un cont existent:

5. In urmatoarele campuri, introduceti datele dvs. de facturare (daca adresa de livrare este diferita de cea de facturare va rugam sa debifati "Adresa mea de livrare este acceasi cu cea de facturare").*

Daca ati debifat anterior casuta "Adresa mea de livrarea este aceeasi cu cea de facturare", va rugam sa introduceti o adresa de livrare.

In cazul in care nu ati debifat casuta, puteti trece mai departe la urmatorul pas:6. Selectati metoda de livrare disponibila:7. Selectati metoda de plata dorita: "Card Credit / Debit Card (mobilPay)", Transfer bancar", "Plata la livrare.

Pentru a trece la pasul urmator bifati casuta "Am citit si sunt de acord cu Termeni si conditii si Regulament protectia datelor cu caracter personal:**8. Acum este momentul pentru a va revizui comanda, iar pentru a o inregistra apasati butonul "CONFIRMA COMANDA".

Veti fi redirectionat/a catre pagina o pagina in care va vom confirma ca produsele dvs. au fost comandate cu succes!****In cazul in care doriti factura pe persoana juridica, va rugam sa treceti datele de identificare ale companiei (CIF/ Nr. Reg. Comertului/ Adresa) in campul "Observatii".

**Inainte de plasarea comenzii, va recomandam sa cititi "Termeni si conditii" si "Regulament protectia datelor cu caracter personal".

***In cazul in care ati selectat ca metoda de plata "Card Credit / Debit Card (mobilPay)" veti fi redirectionat/a catre pagina procesarului de plati cu cardul (NetopiaPayments), unde veti putea sa va introduceti in siguranta detaliile cardului, si a finaliza comanda.