Menu
Your Cart

Despre noi

CASA MATERIALE DE CONSTRUCTII SRL, RO18327600, J12/263/2006


Casainstal.ro este o companie din Romania, specializata in furnizarea si instalarea de solutii complete pentru sistemele de incalzire, ventilare, climatizare, instalatii sanitare si electrice pentru case, apartamente si spatii comerciale.

Compania are sediul in orasul MICA, Mica 101 D si ofera servicii de calitate superioara clientilor sai din intreaga tara.

Echipa de specialisti in domeniul instalatiilor este pregatita sa ofere solutii personalizate, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client, oferind consultanta, proiectare, furnizare si instalare de echipamente si solutii complete la preturi accesibile.

Printre produsele si serviciile oferite de companie se numara: centrale termice, boilere, radiatoare, pompe de caldura, instalatii de ventilatie, aer conditionat, instalatii sanitare si electrice, precum si servicii de mentenanta si reparatii.

Compania are o experienta vasta in domeniu si lucreaza doar cu producatori si furnizori de renume, astfel incat clientii sai sa primeasca produse de cea mai inalta calitate. De asemenea, echipa de specialisti este mereu la curent cu cele mai noi tehnologii si solutii din domeniul instalatiilor, pentru a oferi cele mai bune solutii si servicii pentru clienti.


Program de lucru:

  • Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
  • Sambata: 08:00 - 14:00
  • Duminica: Inchis

Formular de retur