Producător: Purmo
Cod produs: ~3705
814,80 lei
Fără TVA: 684,71 lei

Distribuitor din inox PURMO PREMIUM LINE cu 6 cai FBWMSST0640142P0Distribuitorul PURMO PREMIUM LINE este fabricat din otel inoxidabil 1,3401 de inalta calitate avand profilul de 40x40mm.

Comparativ cu cel echivalent cu sectiunea transversala circulara de 1", acest profil se caracterizeaza printr-un volum mai mare si rezistenta hidraulica de curgere mai scazuta.

Fiecare distribuitor este etichetat individual prin gravare cu laser, astfel, pe langa numarul de serie si logo-ul PURMO, exista si un cod QR care trimite la manual de instructiuni.


Debitmetrele au indicatori de debit revolutionari, pe langa facilitatea de blocare si memoria presetata, permit desurubarea si curatarea accesoriilor din sticla de impuritatile din instalatie fara a fi necesara desfacerea intregului distribuitor.

Prin urmare, nu este necesara inlocuirea indicatorilor murdari!


Distribuitorul PREMIUM LINE este echipat cu aerisitor automat, care elimina aerul din instalatie!

Acesta este un element foarte important, in special pentru sistemele de incalzire si racire prin perete sau prin tavan, unde aerisirea manuala este mult mai dificila decat in cazul sistemelor de incalzire si racire prin pardoseala.


Valvele termostatice de pe returul distribuitorului sunt potrivite pentru montarea ambelor tipuri de servomotoare termice M30x1,5 - versiunile PREMIUM si respectiv OBJECT LINE.


Distribuitorul este echipat cu racord olandez cu filet 1", care permite folosirea unor robineti cu bila uzuali.


PURMO ofera garantie de 10 ani pentru sistemele complete, 2 ani pentru sistemele componente electrice si electronice si 30 de ani pentru conductele PexPENTA.


DOTARI:

- Indicatori de debit 0-6 l/min
- Etichete din plastic pentru denumirea circuitelor
- Racord olandez cu filet 1” cu garnitură plată
- Dop de închidere 1”
- Aerisitor automat și robinet de golire/umplere
- Interaxul ieșirilor de 50 mm pentru racorduri eurocon ¾”
- Suporturi de montaj cu amortizare de vibrațiiDIMENSIUNI
Lungime 403 mm
Inaltime 361 mm
Grosime 90 mm

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie