Menu
Your Cart

LABOREX

Solutii Profesionale pentru Curatarea Instalatiilor de la Laborex Romania

La casainstal.ro, gasiti solutii profesionale de la Laborex Romania pentru curatarea eficienta a instalatiilor industriale. Produsele noastre includ detergenti specializati, conceputi pentru a indeparta murdaria si depunerile, mentinand performanta optima a instalatiilor.

Descoperiti gama noastra de produse de inalta calitate si asigurati-va ca instalatiile dumneavoastra functioneaza la capacitate maxima.

Producator: LABOREX Model: LBXCLCL001
Agent de curatare CLEANEX CLIMA Argint LBXCLCL001, cu ioni de argintCleanex Clima Argint - Agent de curatare cu actiune antibacteriana pentru aer conditionat este un produs inovator, creat pentru a mentine sistemele de aer conditionat curate si sanatoase. Cu o formula pe baza de ioni de argint,..
40,00lei
Fără TVA:33,61lei
Producator: LABOREX Model: LBXCLAR001
Agent neutru CLEANEX ALLROUND LBXCLAR001 pentru curatarea si protectia instalatiilor termiceCleanex Allround 3 in 1 este un produs versatil, ideal pentru curatarea, igienizarea si protejarea unei varietati de suprafete. Cu o formula avansata si eficienta, acest agent de curatare multifunc..
105,01lei
Fără TVA:88,24lei
Producator: LABOREX Model: LBXCLIP001
Agent neutru CLEANEX INSTAL PLUS LBXCLIP001 pentru curatare instalatii termiceCleanex Instal Plus - Agent alcalin concentrat pentru instalatii termice este un produs de inalta calitate, special conceput pentru curatarea si intretinerea sistemelor de incalzire. Acest agent alcalin puternic ..
70,00lei
Fără TVA:58,82lei
Producator: LABOREX Model: LBXBIOR001
Concentrat lichid antibacterian BIO REDUCT LBXBIOR001 pentru instalatii de incalzire in pardosealaBIO REDUCT - Concentrat antibacterian pentru incalzire in pardoseala este un produs de inalta performanta conceput pentru a asigura curatarea si intretinerea eficienta a sistemelor de incalzire in p..
90,00lei
Fără TVA:75,63lei
Producator: LABOREX Model: LBXCLTT005
Dezincrustant acid CLEANEX TOTAL LBXCLTT005 pentru instalatii termiceCLEANEX TOTAL - Dezincrustant Acid pentru instalatii termice este solutia ideala pentru intretinerea si curatarea instalatiilor termice. Acest dezincrustant de inalta performanta este formulat pentru a elimina rapid si eficie..
150,00lei
Fără TVA:126,05lei
Producator: LABOREX Model: LBXCLFC005
Dezincrustant CLEANEX FE-CU LBXCLFC005 pentru centrale termiceCLEANEX FE-CU - Dezincrustant pentru Centrala Termica este un produs special conceput pentru curatarea si intretinerea eficienta a centralelor termice. Acest dezincrustant de inalta performanta utilizeaza o formula acida pentru a di..
90,00lei
Fără TVA:75,63lei
Producator: LABOREX Model: LBXNTLY001
Neutralizator alcalin CHEMSTAL LBXNTLY001 pentru solutii acideCHEMSTAL NEUTRALYZER ALCALIN - Neutralizant Pasivizant pentru solutii acide este un produs esential pentru intretinerea si protectia instalatiilor termice si de incalzire. Acest neutralizant alcalin este special formulat pentru a n..
60,00lei
Fără TVA:50,42lei
Producator: LABOREX Model: CLINETPLUS0600
Spray detergent spumogen CLEANEX CLIMANET PLUS pentru curatarea aparatelor de aer conditionatCleanex Climanet Plus - Spray detergent spumogen pentru curatarea aparatelor de aer conditionat este solutia ideala pentru mentinerea echipamentelor de aer conditionat in stare perfecta de functionare. ..
75,01lei
Fără TVA:63,03lei
Producator: LABOREX Model: CLISANPLUS400
Spray igienizant CLEANEX CLIMASAN PLUS pentru instalatia de aer conditionatCleanex Climasan Plus - Spray igienizant pentru instalatia de aer conditionat este solutia ideala pentru mentinerea unui aer curat si sanatos in interiorul locuintei sau biroului tau. Acest produs de inalta calitate es..
75,01lei
Fără TVA:63,03lei
Se afişează de la 1 până la 9 din 9 (1 Pagini)