Politica de retur pentru produsele comandate pe CasaInstal.ro


In conformitate cu legea privind returnarea produselor, aveti timp calendaristic sa va razganditi in caz ca nu sunteti convinsi ca ati facut alegerea potrivita. Daca produsul achizitionat nu corespunde asteptarilor dumneavoastra il puteti returna iar noi va oferim doua variante : va returnam suma de bani sau puteti folosi banii proveniti din stornarea produsului pentru achitarea unui alt produs prezent pe site-ul nostru.

Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

Returnarea produselor se supune Ordonantei 34/2018 privind drepturile consumatorilor si cadrul contractelor incheiate cu profesionistii.

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email contact@casainstal.ro in care sa fie specificat de asemenea si contul dumneavoastra bancar , pentru a vira banii, in cazul platilor efectuate cu cardul si anulate, returul se va face doar prin refund pe acelasi card cu care a fost efectuata plata.

In acest scop va putem pune la dispozitie pentru DOWNLOAD la sfarsitul acestui articol formularul de RETUR. Va recomandam sa il salvati in calculator, sa il completati si sa il trimite-ti asa cum este explicat mai sus. Formularul de retur este doar un model si nu este obligatoriu.

Vom trimite curierul pentru colectarea produselor pe care doriti sa le returnati, plata taxelor pentru trasportul produselor vor fi in totalitate suportate de catre CUMPARATOR.

In maxim 14 zile calendaristice de la data returnarii (receptiei) va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra sau prin mandat postal. Cele 14 zile calendaristice decurg de la intrarea in posesie a produsului de catre vanzator.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate in totalitate de catre client.

Produsele vor fi returnate impreuna cu factura de achizitie in original.

Produsele pot fi returnate doar in cazul in care sunt in stare perfecta, incluzand accesoriile aferente (dupa caz).Nu se pot returna :


-Produsele care prezinta modificari fizice (cu exceptia viciilor ascunse);

-Produsele care prezinta lovituri sau zgarieturi;

-Produsele care prezinta urme de folosinta sau montaj;

-Produsele achizitionate din alta parte decat din magazinul on-line;


Pentru orice alte detalii suplimentare puteti sa ne contactati folosind formularul de contact.