Producător: Ferroli
Cod produs: 761070010
46,87 lei
Fără TVA: 39,39 lei

Radiator (calorifer) aluminiu FERROLI NEREOS 700HP 761070010Caloriferul NEREOS este un corp de incalzire din aluminiu obtinute prin turnarea sub presiune a unui aliaj special de aluminiu si este proiectat in asa fel incat sa se imbunatateasca emisia termica convectiva prin marirea aripioarelor convectoare ce se afla in legatura directa cu suprafetele in contact cu agentul termic.


Aliajul de aluminiu special, cu o inertie termica scazuta, reduce timpul necesar instalatiei pentru a atinge performantele optime, ofera o rezistenta ridicata la coroziune si are o greutate foarte mica, ceea ce faciliteaza montajul.

Performantele imbunatatite si inertia termica scazuta reduc timpul necesar instalatiei pentru a atinge parametrii optimi.


Este compus din elemente probate hidraulic la presiunea de 9 bar, individual si in bloc.


Rezistenta sporita la coroziune creste considerabil durata de viata a radiatoarelor NEREOS.

Fiecare radiator este acoperit cu pulberi epoxidice polimerizate la 200°C si trebuie sa treaca de o dubla proba hidropneumatica de presiune, intai individual si apoi in bloc.

Radiatoarele sunt supuse de asemenea unui control meticulos al grosimii si celorlalte dimensiuni.


Racordurile sunt de 1", permitand legarea directa a robinetelor atat in sistemele clasice, cat si in cele monotub, eliminand necesitatea reductiilor si diminuand timpul necesar montajului.


Dimensiunile mai mici (posibile datorita performantelor termice imbunatatite) si linia sobra si eleganta confera radiatoarelor NEREOS caracteristici de aspect si design care le permit sa se integreze perfect in orice stil de amenajare a interiorului.CaracteristiciU.M.NEREOS 700HP
Putere termica Δt=50°CW125.72
Putere termica Δt=60°C
W159.16
Presiunea maxima de lucrubar16
Viteza recomandata de circulatie a agentului termicm/s0.6
Exponent n
1.29403
Continut apaL0.354
Lungimemm681.5
Inaltimemm600
RacordØ
1

*Pretul este pentru 1 element.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie