Producător: Ferroli
Cod produs: LS00011N
1.100,00 lei
Fără TVA: 924,37 lei

Semineu pe lemne Ferroli Breta N LS00011NFERROLI Breta N este un semineu pe combustibil solid destinat incalzirii camerei in care este instalat, prin radiatie si convectie, creand totodata o ambianta placuta in incapere.

Tehnologia moderna de proiectare si fabricatie, precum si utilizarea materialelor de calitate asigura o functionare eficienta si sigura in conditiile respectarii instructiunilor de instalare si utilizare.

Produsul a fost proiectat si testat conform standardului european EN 13240 referitor la echipamentele de incalzire pe combustibil solid.

Semineul este dotat cu usa de alimentare cu geam din sticla termorezistenta, care confera siguranta in exploatare si aduce valente estetice produsului, permitand vizualizarea permanenta a flacarii.Şemineul este adecvat pentru combustibili din material lemnos de formă alungită Legea de protecţie contra emisiilor prescrie că pot fi folosite numai lemne uscate (conţinut de umiditate maxim 20 %) drept combustibil pentru focare mici. Lemnul umed duce la formarea puternică de sulf cât şi de fum şi de aceea nu este permisă utilizarea acestuia. Cel mai bine se pretează bucăţi din lemn cu circumferinţa maximă de 27 cm şi 25 cm lungime, din esenţă de fag, stejar, mesteacăn sau pom fructifer, depozitat uscat minimum 2 ani. Nu pot fi utilizate deşeuri de lemn vopsit, resturi de plăci aglomerate, mase plastice, carton, tapete şi altele similare, ca şi lemnul insuficient uscat, din motive de protecţie a mediuluiCorpul semineului este din tabla din otel tratata, sudata si vopsita cu vopsea termorezistenta.

Calitatea finisajului il recomanda ca produs premium pentru o ambianta placuta in orice camin.

Focarul placat cu caramida refractara (samota).

Gratarul de ardere este confectionat din fonta si  asigura rezistenta si durabilitate in timp.Sarja de reincarcare cu combustibil are urmatoarele valori:

  • butuci de lemn - 1,5 kg;
  • butuci de lemn comprimaţi, netrataţi - 1,3 kg.
  CARACTERISTICI GENERALE
  Tip produs Semineu
  Culoare Gri
  Tip combustibil Combustibil solid (lemn, carbune)
  Montare De sine statator
  CARACTERISTICI TEHNICE
  Putere 9 kW
  Diametru racord 118 mm (racord evacuare gaze arse)
  DIMENSIUNI
  Latime 465 mm
  Inaltime 770 mm
  Adancime 390 mm
  Greutate 40 kg

  Spune-ţi opinia

  Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie